حضور عضو جدید هیات امنای دانشگاه استان البرز در دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد

حجه الاسلام خالق پرست عضو جدید هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد حضور یافت و با دکتر اکبری دستک رئیس دانشگاه دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار دکتر اکبری دستک ضمن خوشامدگویی و تبریک انتصاب و عضویت آقای خالق پرست، در گزارشی به بیان سابقه،ظرفیتها و نیز برنامه های جاری و آتی دانشگاه نظرآباد پرداخت. ایشان همچنین علاوه بر بیان برخی از مشکلات و تنگناهای موجود در مسیر رشد و توسعه دانشگاه،خواستار همکاری و همراهی هرچه بیشتر همه بخشهای مرتبط خصوصا اعضاء محترم هیات امنای استان با دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد شد. حجه الاسلام خالق پرست نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه نظرآباد، بر تعامل و هماهنگی هرچه بیشتر همه بخشهای دانشگاه در مسیر تعالی دانشگاه تاکید کرد و از پیگیری مشکلات پیش روی دانشگاههای استان خصوصا درخواست تصویب رشته های جدید در نشست آتی هیات امنای استان البرز خبر داد.