حضور معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز در دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد

دکتر ترابی معاون محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی استان البرز در دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد حضور یافت و با آقای دکتر اکبری دستک ریاست محترم دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.در این دیدار دکتر اکبری دستک ریاست دانشگاه ضمن خوشامدگویی به دکتر ترابی به معرفی دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد، ظرفیت ها و توانمندی های این دانشگاه در ابعاد گوناگون آموزش،فرهنگی، پژوهشی و نیز دانشجویی پرداخت و از همکاری های هر چه بیشتر میان دانشگاه و نهاد رهبری دانشگاه ها در ابعاد فرهنگی و تربیتی برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و همچنین گرد هم آیی های استادان گروه معارف اسلامی پرداخت.دکتر ترابی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد از اهمیت، قدمت و نیز ظرفیت های گوناگون این دانشگاه سخن گفت و از حضور مسؤولین استانی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد در آینده خبر داد.

image_2018_12_3-16_36_31_938_9TK