در پی شیوع انتشار ویروس کرونا و تعطیلی کلاس های درسی حضوری، برگزاری کلاس ها به صورت غیرحضوری و مجازی در دستور کار دانشگاه ها قرار گرفته است.

پیرو این امر، صبح روز یکشنبه ۱۱ اسفندماه، نشستی توجیهی در خصوص نحوه عملیاتی کردن آموزش­های غیرحضوری دانشجویان از طریق سیستم آموزشی سیدای دانشگاه با حضور اعضای هیات علمی و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد در محل دانشگاه برگزار گردید. در این نشست در خصوص چگونگی استفاده از سیستم سیدا و بارگذاری فایل­های متنی و صوتی، آموزش­های لازم به­ صورت تصویری ارایه شد و مقرر گردید مدیران گروه­های آموزشی با کمک روابط عمومی و واحد IT دانشگاه، موارد مطرح شده در جلسه را به اساتید مدعو منتقل نمایند. در این جلسه از تمامی اساتید هیات علمی و مدعو خواسته شد که در برگزاری کلاس­ها به­صورت مجازی و غیرحضوری حداکثر توان خود را به کار گیرند و کمک کنند تا دانشجویان بتوانند به خوبی دروس مربوطه را فرا بگیرند.

Img2