دومین نشست صمیمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد با کارکنان

در آستانة پایان ترم تحصیلی نیمسال اول ۹۹/۹۸ دومین نشست سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد و کارکنان با موضوع مرور عملکرد ترم جاری و همچنین بخشنامه های مرتبط به حوزة کارکنان، ارسالی از سازمان مرکزی برگزار شد. در ابتدای این دیدار پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید توسط حجت الاسلام حجازی مسئول فرهنگی دانشگاه، دکتر سید عباس صارمی در بیاناتی کوتاه از زحمات کلیه همکاران محترم در طی ترم تحصیلی جاری قدردانی کرده و خاطر نشان کرد: امیدوارم با همدلی و ایجاد صمیمت بیشتر در روابط فی مابین “کارکنان با یکدیگر” و “کارکنان با حوزه ریاست” بتوانیم در جهت مسیر  توسعه و رشد روز افزون دانشگاه گام های اساسی برداشته و بر مشکلات و سختی ها پیروز گردیم. سرپرست دانشگاه با اشاره به منابع درآمدی و هزینه های جاری، به راه کارهای تدوین شده برای افزایش درآمد دانشگاه اشاره و افزود: از جمله برنامه های در دست اقدام “پیگیری برای ایجاد رشته های جدید، تبلیغات مناسب برای جذب حداکثری و افزایش تعداد دانشجو، برقراری دوره های کوتاه مدت، حرکت در مسیر ارتباط با صنعت، اجارة سالن اجتماعات و فضاهای آموزشی و ورزشی، راه اندازی مدرسة سما و همچنین کانون زبان دانشگاه” می باشد و امید است با توجه به پتانسیل های لازم و کمک تمامی حوزه های اداری، مالی، آموزشی و هیات علمی بتوانیم این اهداف را محقق کنیم.
در ادامة این دیدار برخی از بخشنامه های ارسالی از سازمان مرکزی دانشگاه که مرتبط به کارکنان بوده و بر اساس سیاست های بودجه ای دانشگاه تنظیم شده اند، به نظر و اطلاع کارکنان رسیده و در خصوص آن ها بحث و تبادل نظر گردید.
در بخش پایانی این دیدار ضمن بررسی پیشنهادهای ارائه شده در طول جلسه، مقرر گردید ضمن رعایت بخشنامه های ارسالی، همة توان مدیریتی دانشگاه در جهت رفاه حال کارکنان و رفع دغدغه های معیشتی آنان، به کار گرفته شود.