دیدار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد با فرمانده نیروی انتظامی شهرستان نظرآباد

همزمان با آغاز هفته نیروی انتظامی، دکتر اکبری دستک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد به همراه جمعی از مسئولین دانشگاه در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان نظرآباد حضور یافت و با جناب سرهنگ سلیمانی فرمانده محترم نیروی انتظامی دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار صمیمی که به مناسبت هفته نیروی انتظامی انجام گرفت،رئیس دانشگاه ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی به فرمانده محترم و کارکنان خدوم ناجای شهرستان نظرآباد و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ناجا، از جانفشانیها و خدمات ارزنده پلیس ناجا در راستای ایجاد امنیت و آرامش جامعه صمیمانه تشکر و قدردانی نمود و بر حضور و همکاری هرچه بیشتر پلیس ناجا در دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد بویژه در مباحث آسیبهای اجتماعی و فضای مجازی تاکید ورزید. سرهنگ سلیمانی نیز ضمن سپاس از حضور رئیس و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در ستاد فرماندهی ناجای شهرستان، بر تعامل و هم افزایی مشترک میان ناجا و دانشگاه در مسیر ایجاد امنیت فرهنگی و فکری برای آحاد جامعه بویژه دانشگاهیان تاکید نمود.