رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد: ارتباط صنعت و دانشگاه را با تشکیل اتاق فکر اجرا می‌کنیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد گفت: «بنا داریم با تشکیل اتاق فکر و استفاده از ظرفیت‌ استادان و دانشجویان، ارتباط صنعت و دانشگاه را به مرحله اجرا درآوریم.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نظرآباد، سیدعباس صارمی حصاری صبح امروز به همراه جمعی از مسئولان این مرکز دانشگاهی در محل فرمانداری این شهر حضور یافته و با محمدحسین فلاح‌نژاد فرماندار شهرستان نظرآباد دیدار کردند.

وی در این دیدار با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و ناجا گفت: «عزت، امنیت و اقتدار امروز ما مرهون شجاعت و ازخودگذشتگی­‌های حافظان این مرز و بوم چه در دوران دفاع مقدس و چه در حال حاضر است.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد با تشریح اهداف پیش روی مدیریت جدید دانشگاه که هدف­‌گذاری اصلی آن بیشتر در حوزه ارتباط دانشگاه و صنعت است، خاطرنشان کرد: «بنا داریم با تشکیل اتاق فکر و استفاده از تمام ظرفیت‌های استادان و دانشجویان، ارتباط صنعت و دانشگاه را به مرحله اجرا درآوریم.»

صارمی گفت: «امید است با پشتیبانی و حمایت‌­هایی که از حوزه فرمانداری انتظار داریم، بتوانیم در زمینه رفع مشکلات صنعت گام مؤثری برداریم.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد با تأکید بر تحقق ایجاد پارک علم و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی این دانشگاه را متعلق به مردم و از سرمایه‌های شهرستان نظرآباد دانست و گفت: «همگی باید در قبال آن احساس مسئولیت داشته و در حفظ و دوام آن کوشا باشند.»

در ادامه این نشست، فرماندار شهرستان نظرآباد نشست­‌های قبلی فرماندار و معاونان وی با مسئولان قبلی دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد و دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز را یادآور شد و گفت: «این نشست‌ها منجر به تفاهم­‌نامه مشترکی شده که  مصوبات صور‌‌‌‌‌ت‌جلسات انجام‌گرفته باید پیگیری شود.»

محمدحسین فلاح‌نژاد بیان کرد: «ارگان‌های نظرآباد باید با تعصب بجا و پرهیز از روزمرگی به رشد همه‌جانبه شهرستان در تمام حوزه‌ها از قبیل دانشگاه، صنعت، آموزش و … کوشا باشند.»

فرماندار نظرآباد تأکید کرد: «با هماهنگی و همکاری سایر حوزه­‌های فرمانداری و دیگر ادارات این شهرستان از قبیل شهرداری و راه و شهرسازی، انتقال دانشگاه به مکان مناسب‌تر در نزدیکی آزادراه تهران – قزوین را به‌طور جد پیگیری خواهد شد.»