جلسه مشترک دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد و شهرداری و شورای شهر نظرآباد

صبح امروز در محل دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد، جلسه­ای تشکیل شد که در آن مجتبی عسکری شهردار شهر، سید عباس صارمی حصاری سرپرست دانشگاه و تنی چند از مدیران دانشگاه، علی گوزلی رئیس شورای اسلامی شهر و همچنین سایر اعضای شورای اسلامی شهر، در خصوص رفع چالش­های پیش روی دانشگاه و راهکارهای رفع آن­ها و توسعة هر بیشتر دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در ابتدای این جلسه سید عباس صارمی حصاری سرپرست دانشگاه ضمن عرض خوش آمدگویی به شهردار و اعضای شورای شهر، ابتدا به معرفی دانشگاه و توانمندی­ها و ظرفیت­های آن پرداخته و سپس با مرور برنامه­های آتی دانشگاه عنوان داشت: هدف اصلی این دانشگاه آن است که بتواند ارتباط خوبی با صنعت برقرار کند. به جد در تلاشیم تا با کمک کارگروه تخصصی تشکیل شده در دانشگاه و یاری ادارة صنعت و معدن بتوانیم با شناسایی و حل مشکلات صنعت، اعتماد و نظر صنعت­گران را به خود جلب کنیم. وی افزود از برنامه های دیگر این دانشگاه جذب و پرورش دانشجو در رشته­های علوم انسانی از قبیل رشته­های مدیریتی و علوم ورزشی و روانشناسی است. همچنین درنظر است پیگیری لازم در خصوص را اندازی مدرسه سما در این شهر و کانون تخصصی زبان که به­دلیل شیوع همه­گیری ویروس کرونا به تاخیر افتاده است انجام گیرد.

سرپرست دانشگاه در ادامه با بیان اینکه به دنبال آن هستیم تا جوانان و نوجوانان مستعد شهر نیز بتوانند از امکانات این دانشگاه منتفع شوند افزود: طرح ایجاد زمین چمن مصنوعی و مدرسة فوتبال، همکاری و مشارکت کتابخانة دانشگاه با کتابخانة عمومی شهر و ایجاد مرکز رشد و فناوری در دانشگاه برای تشکیل هسته­ها و شرکت­های فناور و حمایت از دانشجویان و جوانان نخبة شهر از دیگر برنامه­های پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد می باشد.

صارمی در پایان، ضمن برشمردن برخی مشکلات پیش روی دانشگاه برای شهردار و مسئولین شورای شهر از آن­ها خواست تا ضمن توجه بیشتر به دانشگاه به عنوان یک مرکز فرهنگی و اقتصادی، در راستای رفع چالش­های پیش روی دانشگاه و رشد و تعالی دانشگاه و افزایش جمعیت دانشجویی آن مساعدت جدی نمایند. وی در این خصوص، برخی راه­کارهای کوتاه مدت مانند کمک به معرفی ظرفیت­ها و پتانسیل­های دانشگاه در سطح شهر و شهرستان و برخی راه­کارهای بلند مدت مانند مساعدت در انتقال دانشگاه به مکانی مناسب­تر مانند جنب اتوبان را نیز ارایه داد.

در ادامة این نشست مجتبی عسگری شهردار شهر نظرآباد با استقبال از دعوت دانشگاه برای حضور در این جلسه و قدردانی از زحمات مسئولین آن عنوان کرد: بی شک توسعه و بالندگی فرهنگی و اقتصادی شهر در گرو توسعة دانشگاه بوده و به هیچ وجه نباید از اثرگزاری آن غافل بود. تمام همت شهرداری برآن است که با توجه به قدمت ۳۰ سالة این دانشگاه، همچنان آنرا پویا و در حال رشد و یک دانشگاه پیشرو در شهرستان ببیند. وی در ادامه افزود: برای رفع تمامی چالش­های پیش روی دانشگاه، با تمام توان در کنار آن هستیم. دانشجویانی که از بیرون شهرستان نظرآباد جهت کسب و تحصیل علم به دانشگاه می­آیند می­توانند بهترین مبلغ برای شهر نظرآباد باشند چرا که بعد از بازگشت به محل زندگی خود، مشاهدات خود در زمینه­های فرهنگی، جغرافیایی، تاریخی و باستانی نظرآباد را برای سایرین عنوان خواهند کرد.

در پایان این نشست، علی گوزلی رئیس شورای اسلامی شهر نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه ضمن بیان تاثیر جلوه­های بصری در جذب مخاطب و دانشجو گفت: از مسئولین دانشگاه درخواست می­کنیم به زیبا سازی فضای بیرونی دانشگاه نیز توجه خاص داشته­باشند. وی همچنین با تاکید بر ضرورت رفع همة مشکلات دانشگاه خصوصاً در زمینة جذب دانشجو، خواستار ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت با وجود شهرک­های صنعتی اطراف شهر نظرآباد شد. ایشان همچنین بر ضرورت مهارت آموزی هرچه بیشتر دانشجویان و کاربردی­تر شدن آموزش­های دانشگاه تاکید نمود. در ادامه سایر اعضای محترم شورای شهر نیز نظرات و پیشنهادات خود را در راستای توسعة هرچه بیشتر دانشگاه بیان کردند.