مسئولان جدید بسیج اساتید و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد معارفه شدند

طی مراسمی با حضور جناب سرهنگ واحدی جانشین سازمان بسیج اساتید استان البرز، مهندس هاشمی مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاههای استان البرز،دکتر اکبری دستک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد، کشاورزی نماینده ویژه فرماندهی سپاه شهرستان نظرآباد،مدیران گروههای آموزشی،استادان،کار‌کنان و دانشجویان دانشگاه،مسئولان جدید کانون بسیج اساتید و  بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد معرفی شدند و احکام خود را از مسئولین استان البرز دریافت نمودند. در این مراسم از زحمات مهندس ربیعی فر مسئول پیشین بسیج اساتید دانشگاه تقدیر و مهندس مختاری بعنوان مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد معرفی شد. همچنین از زحمات علیپوری مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه تقدیر و نوروزی بعنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد معرفی شد.