نشست تخصصی ریاست دانشگاه با اساتید دانشگاه با موضوع بررسی راهکارهای درآمدزایی غیر شهریه ای

در آغاز سال جدید دکتر اکبری دستک در نشست تخصصی خود با اساتید دانشگاه ضمن تبریک سال جدید و گرامیداشت سال رونق تولید، به بیان مهمترین اولویتهای دانشگاه در سال جدید پرداخت و ضمن تاکید بر ارتقاء کیفی آموزش و نیز جدیت در امر پژوهش و تحقیقات از سوی استادان،به بررسی راههای کسب درآمد با کاهش تکیه بر شهریه های دانشجویی پرداخت. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد ضمن تاکید بر قدمت و سابقه دیرینه این دانشگاه و ظرفیتها و توانمندیهای استادان آن، خواستار مشارکت و برنامه ریزی هرچه بیشتر استادان در مسیر توسعه و تقویت فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی درون دانشگاهی و برون دانشگاهی شد. دکتر اکبری دستک همچنین بر موضوع درآمدزایی غیر شهریه ای از طریق تشکیل کارگروهها و تیمهای علمی و تخصصی استادان جهت برگزاری دوره های آموزشی و کارگاهی تخصصی کوتاه مدت تاکید نمود و خواستار همراهی و هم افزایی هر چه بیشتر مدیران گروههای آموزشی در تحقق این مهم شد. در این جلسه که به مدت دو ساعت و با حضور استادان مدعو و هیات علمی برگزار گردید،هریک از استادان به بیان دیدگاهها و راهکارهای خود در مسیر تحقق درآمدهای غیر شهریه ای از طریق برگزاری کارگاهها و دوره های آموزشی پرداختند.

image_2019_4_13-10_19_44_103_SJA