نشست صمیمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد با کارکنان در آستانه پایان سال ۱۳۹۹

در آستانه پایان سال ۱۳۹۹ نشست سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد و کارکنان با موضوع تقدیر از عملکرد و زحمات کارکنان دانشگاه در طول سال ۱۳۹۹ برگزار شد. در ابتدای این دیدار دکتر سید عباس صارمی در بیاناتی کوتاه  با تبریک اعیاد شعبانیه و عید نوروز  و برشمردن خصلت های نیکوی پیامبر گرامی اسلام ،  ضمن توصیه به همگان  مبنی بر رعایت اخلاق مداری با  الهام از ایشان و سایر بزرگان دینی ، از زحمات کلیه همکاران محترم در طی سال ۱۳۹۹  قدردانی کرده و خاطر نشان کرد: امیدوارم با همدلی و ایجاد صمیمت بیشتر در روابط فی مابین بتوانیم در جهت مسیر  توسعه و رشد روز افزون دانشگاه گام های اساسی برداشته و بر مشکلات و سختی ها پیروز گردیم.
در ادامه این دیدار صمیمی که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار گردید کارکنان دانشگاه با بیان دیدگاهها و نظرات خود بر حفظ روحیه همدلی تاکید کرده و از زحمات ریاست محترم دانشگاه در جهت رفاه حال کارکنان و رفع دغدغه های معیشتی آنان، قدردانی نمودند.