هشتمین نشست صمیمی ریاست دانشگاه با کارکنان

همزمان با سالگرد انتصاب دکتر اکبری دستک به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد (۶ اسفند) و آغاز دومین سال خدمتگزاری وی، هشتمین نشست صمیمی با کارکنان با موضوع هم اندیشی و تبادل افکار در آستانه سالروز ولادت خجسته حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا(س) در سالن شورای دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه دکتر اکبری دستک ضمن سپاس از حسن اعتماد و حمایتهای دکتر برهانی فر ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز  و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره و زحمات آقایان دکتر زمردبخش،دکتر عسکری و دکتر نیک نیا روسای محترم پیشین دانشگاه، از زحمات،خدمات و همکاریهای مجدانه و دلسوزانه تمامی همکاران بویژه کارکنان خدوم در یک سال گذشته صمیمانه تشکر و تقدیر نمود و خواستار تداوم این همکاریها و فعلیتها برای پیشرفت و تعالی همه جانبه دانشگاه با سرعت و همت بیش از گذشته شد. دکتر اکبری دستک با بیان برخی از اقدامات انجام شده در بخشهای آموزشی،فرهنگی، پژوهشی،اداری و خدماتی دانشگاه،بر ارتقاء و کیفیت بخشی این فعالیتها از سوی استادان و کارکنان تاکید ورزید. ایشان در ادامه ضمن بیان برخی از کاستیها و نارسایی های موجود در بعضی از بخشهای دانشگاه،بر جدیت و حضور آگاهانه و دلسوزانه کارکنان در مرتفع کردن این کاستیها تاکید وزرید. در پایان این جلسه نیز هر یک از کارکنان در فضایی صمیمانه به بیان دیدگاهها و پیشنهادهای خود پرداختند.

photo_2019-02-26_16-38-14 image_2019_2_26-16_7_26_789_v0G