همکاری دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد در برگزاری هفدهمین دوره مسابقات ملی بتن به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، هفدهمین دورۀ مسابقات ملی بتن با حضور۶۵ دانشگاه کشور در قالب ۸۱ تیم دانشجویی متشکل از ۲۶۸ نفر از دانشجویان رشته عمران و با حضور دکتر محمدحسن برهانی­فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، دکتر سید احسان شیرنگی مدیرکل اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی، دکترمحسن تدین رئیس انجمن بتن ایران و جمعی از مسئولین؛ استادان و دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار گردید. این مسابقات در بخش های بتن پرمقاومت، بتن سبک، سازۀ محافظ تخم مرغ (EPD)، تیر سبک خمشی بتن و هنر و عکاسی برگزار شد که تیم­های شرکت کننده با ارائۀ نمونه­های از پیش ساخته شده و طبق ضوابط و قوانین ویژۀ این مسابقات به رقابت پرداختند. بیشترین تعداد شرکت­کنندگان را رشتۀ بتن پرمقاومت به خود اختصاص داده بود و و رشته­های بتن سبک EPD و تیر سبک خمشی در رده­های بعدی از نظر تیم­های شرکت کننده قرار داشتند.

آقای دکتر بیات از اعضای هیات علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد نیز به عنوان داور در این مسابقات مشارکت داشتند. علاوه بر این، دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد نیز هم در حد ظرفیت و توان خود در تامین برخی تجهیزات لازم برای برگزاری مسابقات با دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج  همکاری داشته است .

2ef481c1-040d-4e45-8552-06b287d62518