اطلاعیه آزمون کتبی مسابقات قرآن و عترت

به اطلاع متسابقین گرامی می رساند جهت شركت در تمامی رشته های بخش كتبی بیست و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت (به غیر از رشته احكام) به لینك ذیل مراجعه نمایید
ecourse.iauec.ac.ir
لطفا جهت تست فنی در روز شنبه مورخ ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۰ ساعت ۸ الی ۱۵ به لینك مذكور مراجعه نمایید.
لازم به ذكر است نام كاربری و رمز عبور هر دو كد ملی شما (ده رقم كامل) می باشد.

پشتیبانی : ۰۲۱۴۲۸۶۳۳۷۷
مركز آموزش های تخصصی واحد الكترونیكی دانشگاه آزاد اسلامی

موارد مربوط به آزمون کتبی مسابقات قرآن و عترت:

🔹تاریخ آزمون: جهت مشاهده زمان آزمون کلیک فرمایید.

🔻سایت آزمون:
🔷نام کاربری و رمز عبور:

🔹اطلاعات مربوط به آزمون:

۱- دقت بفرمایید هنگام وارد کردن کد ملی؛ کیبورد بصورت انگلیسی باشد. اگر کد ملی شما دو صفر اولش دارد حتما باید صفرها را درج کنید.
کد ملی را هنگام ثبت نام مسابقات اگر اشتباه وارد سایت کرده اید بایستی موقع آزمون هم همان کد را وارد کنید.

۲_آزمون ها نمره منفی دارند (هر ۴ پاسخ نادرست یک پاسخ درست را حذف می کند). هم سؤالات و هم گزینه ها گردشی می باشد. آزمون به صورت ۲ سؤال، ۲ سؤال بارگذاری می شود و امکان برگشت به سؤالات قبلی وجود ندارد.

۳- تعداد دفعات مجاز شرکت در آزمون فقط ۱ بار است. بنابراین متسابقین باید قبلاً از صحت سخت افزاری، نرم افزاری و پایداری نت خود اطمینان حاصل کنند. (هیچ اعتراضی از این بابت پذیرفته نخواهد بود.)

۴- در برگزاری آزمون ها دو زمان تعریف می شود. یکی زمان دسترسی به آزمون (۱ ساعت) و یکی مدت آزمون (۳۲ دقیقه تستی + ۸ دقیقه تشریحی) که در بازه زمان دسترسی، فرد باید آزمون را شروع نموده و به پایان ببرد. بنابراین حداکثر میزان تأخیر ۲۰ دقیقه است و به هر اندازه که از این میزان بیشتر تأخیر کند در انتها وقت کم آورده و آزمون به طور خودکار بسته خواهد شد.

۵_هیچ محدودیتی در استفاده از مرورگرهای مختلف برای شرکت در آزمون وجود ندارد. همچنین افراد می توانند با تلفن همراه خود آزمون بدهند، فقط باید گوشی را در حالت افقی قرار دهند.

۶- نمره‌ای که برای آزمون تشریحی در نظر گرفته شده صوری است و همانطور که در آیین نامه هم توضیح داده شده صرفاً برای جایزه و تمایز منتخبینی که نمره‌ی ‌تستی هر دو یکسان شده کاربرد دارد که توسط داوران و طراحان سؤالات مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

۷- کارمندان هنگام آزمون بایستی سِمَت را دانشجو انتخاب کنند.

۸_پس از اعلام نتایج توسط سازمان مرکزی به استانها؛ اسامی برگزیدگان در همین سایت اعلام می‌شود.

🔺در صورت بروز هرگونه مشکلی هنگام ورود به سایت آزمون با مسئول قرآن واحد خود در اسرع وقت تماس بگیرید.