زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت‌نام و انتخاب رشته تکمیل ظرفیت برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که در مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته نیمسال دوم، پذیرش آن‌ها به‌صورت صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی است، از روز یکشنبه ۱۴ آذرماه آغاز می‌شود و تا تاریخ چهارشنبه ۲۴ آذر و ثبت نام در مقطع کارشناسی ناپیوسته از تاریخ ۱۶ آذرماه تا ۲۷ آذر ادامه دارد.

داوطلبان می‌توانند هم‌زمان با آغاز ثبت‌نام با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام کنند.