برگزاری ویژه برنامه هفته معلم در دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد با حضور دکتر برهانی فر و مدیران ارشد شهرستان نظرآباد

همزمان با هفته معلم و با حضور دکتر برهانی فر،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز،دکتر اکبری دستک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد،دکتر فلاح نژاد فرماندار نظرآباد، سرهنگ جانمحمدلو فرمانده سپاه نظرآباد و سایر مدیران نظرآباد،استادان،کارکنان و دانشجویان، از استادان برتر آموزشی و فرهنگی،دانشجویان برتر ورزشی-فرهنگی و کارکنان فعال فرهنگی با اهداء لوح و تندیس تجلیل بعمل آمد.  همچنین در این مراسم از برندگان بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت در بخش استادان،کارکنان و دانشجویان تقدیر شد. در ابتدای این مراسم ابتدا دکتر اکبری دستک رئیس این دانشگاه در سخنان کوتاهی ضمن خیر مقدم به میهمانان استانی و مدیران شهرستان در آیین تجلیل از استادان،کارکنان و دانشجویان برتر، به بیان قدمت،توانمندیها،ظرفیتها و نیز آثار و تولیدات علمی و پژوهشی استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نظرآباد در ۳۰ سال گذشته این دانشگاه پرداخت و به راه اندازی مرکز آموزش زبان انگلیسی و همچنین مدرسه سما بعنوان برنامه های محوری این دانشگاه در سال جدید پرداخت. در ادامه دکتر برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و نیز دکتر فلاح نژاد فرماندار شهرستان نظرآباد هر یک در سخنانی به بیان اهمیت و جایگاه علم و معلم پرداختند و یاد و خاطره شهید مطهری را گرامی داشتند.